REKLAMI GEÇ

Atıkların ayrıştırılmasına öğrenci desteği

Atıkların ayrıştırılmasına öğrenci desteği

Kredi ve Yurtlar Kurumu Buldan Yurdu’nda kalan öğrenciler, Buldan Belediyesi’nin başlattığı atıkların ayrıştırılarak toplanması ve geri dönüşümle yeniden kullanıma kazandırılması çalışmalarına destek veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2015 Cuma, 16:22

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Buldan Yurdu’ndan Buldan Belediyesi’ne destek. Buldan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atıkların ayrıştırılarak toplanması ve geri dönüşümle yeniden kullanıma kazandırılması çalışmalarına KYK Buldan Yurdu da katıldı.

Buldan Belediyesi tarafından, KYK Buldan Yurdu binasına 20’si kağıt, 20’si plastik, cam ve metal toplama kutusu olmak üzere 40 atık toplama kutusu, 1 büyük cam atık kumbarası, 2’de üçlü kumbara konuldu.

İlçede katı atıkların ayrıştırılarak toplanması ile ilgili çalışma başlattıklarını anımsatan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, “Bu çalışmamızın tüm ilçede yaygınlaşması ve benimsenmesi için çalışıyoruz. Bu konuda en önemli ayaklardan biri de kamu kurumları. KYK Buldan Yurdu’na bu çalışamaya desteği için teşekkür ediyorum” dedi.

KYK Buldan Yurdu Müdürü Ahmet Koç da, yurt binasından oldukça yoğun atık çıktığını, bu atıkların ayrıştırılarak ekonomiye yeniden kazandırılmasından mutlu olacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı