REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik, Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı’na katıldı

Başkan Şevik, Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı’na katıldı

Buldan Belediye Başkanı ve Sağlıklı Kentler Birliği Meclis Üyesi Mustafa Şevik, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin evsahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 35. Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. Başkan Şevik, “Hedefimiz pendemi sürecinde de önemini daha iyi anladığımız Sosyal ve sağlıklı belediyecilik. Bu hedefe ulaşmak içinde Sağlıklı Kentler Birliğinin çalışmalarını yerinde görmek, izlemek, çözüm üretmek ve aksayan yönler varsa bunları gidermek amacıyla yapılan bu toplantı bizim için çok önemli” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2021 Cumartesi, 14:02

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne temsilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 35. Olağan Meclis toplantısına katıldı. Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının ana temasının pandemi sürecinde önemi daha iyi kavranan sağlıklı kentler olduğunu açıklayan Başkan Şevik, yapılan organizasyondan dolayı Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile toplantıya ev sahipliği yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür etti.

Buldan Belediyesi olarak hedeflerinin sosyal ve sağlıklı belediyecilik olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, “Bu hedefe ulaşmak içinde Sağlıklı Kentler Birliğinin çalışmalarını yerinde görmek, izlemek, çözüm üretmek ve aksayan yönler varsa bunları gidermek amacıyla yapılan bu toplantı bizim için çok değerli. Sağlıklı Kentler üyesi olan mevkidaşlarımızla fikir alışverişinde bulunma imkanı bulduk” dedi.

Salgın sürecinden sağlıklı kentlerin önemini bir kez daha anlaşıldığını vurgulayan Başkan Şevik, “Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş’ın ifade ettiği gibi Belediye Başkanları görev yaptıkları şehirlerin ve ilçelerin doktorlarıdır. Salgından önemli dersler çıkardık. Buldan Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da önceliğimiz insan sağlığı olacak” diye konuştu.

Başkan Şevik, Meclis toplantısının ardından Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş ile Meclis Üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Yöresel Ürünler Pazarını ve Tekstil Müzesini gezdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı