REKLAMI GEÇ

Buldan dokumaları İstanbul’da satılacak

Buldan dokumaları İstanbul’da satılacak

Denizli’nin önemli tekstil merkezlerinden Buldan’ın el dokumaları, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu tarafından İstanbul’da satışa sunulacak. Konuyla ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı törenle protokol imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2011 Salı, 09:00

Polisevinde gerçekleştirilen protokol törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Vali Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar ile TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Hakan Sukayar, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve davetliler katıldı.

Protokol, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Vali Abdülkadir Demir, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Hakan Sukayar tarafından imzalandı.  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, protokolün hayırlı olmasını diledi. İmzalanan protokol ile Türkiye Turing Kurumu, bünyesinde yer alan turistik işletmelere bağlı Sultanahmet’te bulunan El Sanatları Çarşısında BELSAM ürünlerinin satışını yapılacak. Ülkemiz turizminde, turistlerin yoğun olarak ilk ziyaret ettiği yerlerden biri olan Sultanahmet’te Buldan’ın el dokumaları tüm dünyaya tekrar tanıtma fırsatı bulunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı