REKLAMI GEÇ

Buldan’da bahar temizliği başladı

Buldan’da bahar temizliği başladı

Buldan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar temizliği kapsamında ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda başlattıkları çalışmaları, Buldan-Yenicekent yol güzergâhında sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2022 Salı, 12:37

Bahar temizliğine büyük önem veren Buldan Belediyesi, bu alandaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün belirlenen plan dâhilinde ilçe genelinde park ve yeşil alanların bakımını gerçekleştiren belediye ekipleri, ana cadde ve ilçe merkezinde olduğu gibi Denizli-Alaşehir karayolu ile Yenicekent yolu üzerinde de yoğun mesai harcıyor.

Bahar temizliği kapsamında belediye ekipleri, Buldan-Yenicekent Yol güzergâhında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

BULDAN TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR
Buldan’ın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, doğal güzellikleriyle önemli bir turizm kenti olduğunu belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde, kapsamlı temizlik çalışması başlattık. Özellikle Tripolis Antik Kenti’ne giden yol güzergahında ekiplerimiz yoğun mesai harcıyor. Buldan –Yenicekent yol güzergahında yeşil alanların bakımını gerçekleştiren ekiplerimiz, orta refüj ve şarampollerde biriken çöpleri de büyük bir titizlikle topluyor. İlçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize sağlıklı, temiz ve güzel bir çevre sunmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı