REKLAMI GEÇ

Buldan’da doğal gaz dağıtım ağı genişliyor

Buldan’da doğal gaz dağıtım ağı genişliyor

Buldan’da Doğal gaz dağıtım şirketi Enerya tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Gölbaşı Mahallesinden başlayan alt yapı çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi’nde devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2023 Salı, 12:08

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin girişimleriyle doğal gazın dağıtımından sorumlu Enerya tarafından 2022 yılı programına alınan doğal gaz dağıtım ağı ilçede genişliyor.

Geçtiğimiz yıl Buldan Belediyesi tarafından ücretsiz tahsis edilen alana doğal gaz istasyonu (CNG tesisi) kurularak Gölbaşı Mahallesi’nin bir bölümünde konutlarda kullanılmaya başlanmıştı. 2023 yılı programı kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde de alt yapı çalışmalarına başlandı.

Önümüzdeki kış Cumhuriyet Mahallesi’nin bir bölümüne gaz verileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Doğal gaz çalışmaları ilçemizde program dahilinde ilerliyor. Hatta daha hızlı ilerliyor. Planlanan tarihten önce ilçe merkezinin tamamına doğal gaz verilmeye başlanacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Sarayköy-Buldan güzergahında acele kamulaştırma kararı alındığını da hatırlatan Başkan Şevik, “Bizim için sevindirici bir haber. Kimsenin endişesi olmasın, önümüzdeki yıllarda tüm mahallelerimize doğal gaz gelecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı