REKLAMI GEÇ

Buldan’da genç kız ormanda kayboldu

Buldan’da genç kız ormanda kayboldu

Buldan’da babasıyla tartıştıktan sonra ormanlık alana giren ve kaybolan 16 yaşındaki Aysun K.yı bulmak için ilçe seferber oldu. Ormana girdikten sonra yolunu kaybeden ve polisten yardım isteyen genç kızı bulmak için polis, jandarma ve AFAD ekipleri seferber oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2016 Cuma, 19:08

Buldan’ın Dımbazlar Mahallesi’nde yaşayan 16 yaşındaki Aysun K. babasıyla tartıştıktan sonra evden çıktı ve yakınlarda bulunan ormanlık alana girdi. Bir süre ormanlık alanda dolaşan genç kız yolunu kaybetti, ormanlık alandan çıkamadı.

POLİSİ ARADI YARDIM İSTEDİ
Ormanda yolunu kaybeden ve panikleyen genç kız polisi arayarak kaybolduğunu bildirdi. İhbarın ardından harekete geçen polis, jandarma ve AFAD ekiplerinden de destek istedi.

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Genç kızın ailesi ve yakınları ile polis ve jandarma ekipleri ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Denizli’den AFAD ekiplerinden de destek istendi, AFAD bölgeye arama-kurtarma uzmanları sevk etti.

SEFERBER OLDULAR
Babasına kızgınlıkla evden kaçan ve ormanlık alanda kaybolan genç kızın bulunması için seferberlik ilan edildi. Havanın kararması nedeniyle ekipler geniş bir bölgede arama çalışması başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı