REKLAMI GEÇ

Eriyen asfalt Buldan’da krize neden oldu

Eriyen asfalt Buldan’da krize neden oldu

Aşırı sıcaklar ile birlikte eriyen asfalt Buldan’da krize yol açtı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın “Yapamayacaklarsa bize versinler” çıkışına tepki gösteren AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı, “Başkan Gülbüy şov yapıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2017 Pazartesi, 18:39

Buldan’da aşırı sıcaklar asfaltı eritmiş, beraberinde küçük kazalar da yaşanmaya başlamıştı. Tepkilerin ardından harekete geçen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, asfalt eriyen bölgelerde kumlama çalışması yaptırmış, sert eleştirilerde bulunmuştu.

Başkan Gülbay’ın açıklamalarına tepki AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı’ndan geldi. Yazılı bir açıklamayla eleştirilere yanıt veren Buldan AK Parti, Başkan Gülbay’ı şov yapmakla itham etti, kendi sorumluluk alanlarında hiçbir çalışma yapmamakla suçladı.

AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Bizce talihsiz bir açıklama yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın anayoldaki asfalt sorunu ile ilgili açıklaması sadece şov amaçlı yapıldığı kanaatindeyiz. Çünkü Sayın Gülbay kendi sorumluluk sahasında olan hiçbir yere taş döşememiştir. Buldan halkına hizmet olarak dev bir sinevizyon ekranı getirmiştir. Ayrıca yolun karayollarının ait olduğu ve ihalesinin bittiğini, bazı prosedürlerin kaldığını bilmesine rağmen yine Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atmıştır. Büyükşehir belediyesi 3 milyon liralık taş ihalesinin Buldan Belediyesi’ne verilmesinde yardımcı olmuş, yine bununla yetinmemiş
Buldan Belediyesi mücavir alanı içinde olan mahallelerde kilitli parke taşı döşemeye devam etmektedir. (Büyükşehir tarafından 160 bin metrekare parke taşı döşenmiştir) Ayrıca Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu işlerde senin, benim ayrımımı yapmamış, Buldan halkına hizmet etme amacını ön planda tutmuştur. Bizim için önce Buldan’dır.”

Yorumlar

denizlili   -  Bağlantı 27 Haziran 2017, 00:26

tavasın ne özelliği var

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı