REKLAMI GEÇ

Galatasaray Başkanı Aysal Buldanevi’nde

Galatasaray Başkanı Aysal Buldanevi’nde

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Bodrum’da bulunan Buldanevi mağazasını ziyaret etti. Başkan Aysal’a Galatasaray Kulübü renklerinin simgesi olan sarı kırmızı peştamal hediye edildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2013 Çarşamba, 12:28

Buldanevi markasıyla Bodrum Göltürkbükü’ne açılan mağazayı ziyaret eden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Buldan yöresel tekstil ürünlerine hayran kaldı. Mağazada bulunan el tezgâhını yakından inceleyen Başkan Aysal, el dokumaları hakkında bilgiler aldı.

Buldan’ın ismini çok duyduğunu dile getiren Başkan Ünal Aysal “Buldan markasıyla açılan mağazada el dokumasından yapılan bu ürünler gerçekten muhteşem. Burada el emeğinden yapılan ürünler hakkında Mehmet Mustak ve Ahmet Yazıcıoğlu’ndan bilgiler edindim. Kendileri beni Buldan’a davet ettiler. Ben de ilk fırsatta Buldan’ı ziyaret edeceğim” dedi.

Buldanevi markasıyla hem yöresel el dokumaları hem de Buldan’ı tanıttıklarını bildiren Mehmet Mustak’ta “Başkan Ünal Aysal’ın yanı sıra pek çok ünlü mağazamızı ziyaret ediyorlar. Dolayısıyla Buldan hakkında bilgiler ediniyorlar. İlçemizin reklâmını Bodrum’da da yapmış oluyoruz” dedi.

Başkan Aysal’a Galatasaray Kulübü renklerinin simgesi olan sarı kırmızı peştamal hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı