REKLAMI GEÇ

Süleymanlı Yayla Gölü’nün yolu genişletiliyor

Süleymanlı Yayla Gölü’nün yolu genişletiliyor

Buldan Süleymanlı Yayla Gölü’ne ulaşımı sağlayan yolun dar bölümlerinde genişletme çalışmaları başlatıldı. 1 kilometrelik genişletme çalışması yolu daha güvenli hale getirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2019 Perşembe, 09:53

Buldan Belediyesi doğal güzellikleri ve kuş çeşitliliği ile dikkat çeken Süleymanlı Yayla Gölü’ne giden yolda, düzenleme ve iyileştirme çalışması başlattı. Trafiğin yer yer aksamasına neden olan yolun 1 kilometrelik bölümünde genişletme yapılıyor. Yapılan çalışma ile yolun daha güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geçtiğimiz yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Buldan-Yayla Gölü arasındaki 6 kilometrelik yolda genişletme çalışmalarının tamamlandığını ve virajlarda yapılan düzenlemeler ile yolun güvenli hale getirildiğini hatırlatarak, “Süleymanlı Mahallesi içerisinde kalan ve Yayla Gölü’ne giden 1 kilometrelik yol belediyemizin yetkisinde. Göreve geldiğimizde hiç vakit kaybetmeden istimlak çalışmalarını tamamlayarak, Yayla Gölü’ne giden 1 kilometrelik yolda genişletme çalışmalarına başladık. Çalışmalar tamamlandığında yolun dar olan bölümleri genişletilerek, hem olası kazaların önüne geçmiş olacağız, hem de Göl’e ulaşımı daha kolay hale getireceğiz ” dedi.

Başkan Şevik, istimlak edilen vatandaşların bahçe duvarlarının de belediye ekipleri tarafından yapıldığını vurgulayarak, “Göl yolu güvenli hale getirildiği gibi, görsel olarak da güzelleştirildi. Hem vatandaşın mağduriyetini gidermiş olduk hem de görsel anlamda bütünlük sağlanarak güzel bir görüntü oluşturuldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı