REKLAMI GEÇ

Susurluk kamyonun şoförü yeniden direksiyona geçti

Susurluk kamyonun şoförü yeniden direksiyona geçti

Türkiye 3 Kasım 1996’da Balıkesir’in Susurluk İlçesi’nde meydana gelen kaza ile sarsıldı. Türkiye’de emniyet, mafya, siyaset üçlüsünün ilişkilerinin ortaya dökülmesini sağlayan kazanın başrolünde yer alan 20 RC 721 plakalı kamyonun şoförü Hasan Gökçe, 21 yıl aradan sonra yeniden direksiyona geçti, ekmek parası kazanmak için yollara çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2017 Cuma, 16:42

Türkiye’nin bir dönem en çok konuşulan ismiydi Hasan Gökçe. Ekmek parası için 20 RC 721 plakalı kamyonu ile yollara düşüyor, evine ekmek götürmenin telaşını yaşıyordu.

Ta ki 3 Kasım 1996 günü saat 19.30 sıralarında Balıkesir’in Susurluk İlçesi’nde, akaryakıt istasyonundan çıkarken yaklaşık 200 kilometre hızla gelen 06 AC 600 plakalı otomobil çarpıncaya kadar.

İşte o anda hayatı değişti Hasan Gökçe’nin. Çünkü kendisine çarpan otomobilin içinde bulunan İstanbul Polis Okul Müdürü Hüseyin Kocadağ, Mehmet Özbay sahte kimlikli kırmızı bültenle aranan Abdullah Çatlı, Melahat Özbay sahte kimlikli arkadaşı Gonca Us ölmüş, Bucak aşireti lideri de olan Milletvekili Sedat Bucak yaralanmıştı.

ÇEKMEDİĞİ ACI KALMADI
Hasan Gökçe istemeden de olsa Türkiye’de ayyuka çıkan “Emniyet-Siyaset-Mafya” üçgenindeki çarpık ilişki denklemini ortaya koymuş, yakın tarihe damga vuran olayın bay kahramanı olmuştu.

Bu tarihten sonra bir süre cezaevinde kalan Hasan Gökçe’nin yaşamı tamamen ters-yüz oldu, büyük acılar çekti. Yokluk ve yoksullukla geçen yıllar sağlığında da etti, sedef hastalığına yakalandı. Ancak, geçimini sağlamak için çalışmak zorundaydı, ne iş olursa yaptı.

21 YIL SONRA YENİDEN DİREKSİYONA GEÇTİ
Türkiye’nin yakın tarihine damgasını vuran Buldanlı kamyon şoförü Hasan Gökçe, 21 yıl sonra korkusunu yendi ve yeniden direksiyon başına geçti. Bir kamyon daha satın alan Hasan Gökçe, iş çıktığında yeniden yollara düşüyor, ekmek parasının peşinde koşuyor.

(Kaynak: Buldanliyiz.biz)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı