REKLAMI GEÇ

Başkan Akcan’dan örnek harekete övgü dolu sözler

Başkan Akcan’dan örnek harekete övgü dolu sözler

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, yaşlı bir kadına yardım eden genç için sosyal medya hesabından övgüler yağdırdı. Akcan, “İşte özlenen gençlik, adamsın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2019 Çarşamba, 10:37

Çal Belediye Bakanı Fethi Akcan, ilçede 85 yaşındaki bir kadının alışveriş çantalarını evine kadar taşıyan ve yardımcı olan 21 yaşındaki Ahmet Aktay için, sosyal medya hesabından övgü dolu sözler yazdı. Akcan, “İlçemizdeki gençlerin yaşlılarımıza gösterdikleri ilgi son derece memnun edici. Onlar bizim baş taçlarımız. Hiç kimse bir gün kendisinin de yaşlanacağını unutmamalı” dedi.

Yürümekte bile zorlanan 85 yaşındaki Zübeyde Helvacı’ya yardım ve evine kadar eşlik eden Ahmet Aktay’ın örnek bir davranış sergilediğinin altını da çizen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, kendisine gönderilen fotoğraftan sonra sosyal medya hesabın dan Akcan için “İşte özlenen gençlik, adamsın” yazarak, “Yaşlılarımıza sürekli saygı göstermeliyiz. Onlara minnet borcumuz var. Mart ayında Yaşlılar Haftası kutlanacak. Yılda bir hafta değil, her gün hayatın her alanın da onlara yardımcı olalım, farkındalık yaratalım. Yaşlılara saygı göstermek hepimizin en temel görevidir. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlanan anne ve babalarımıza sahip çıkmalı, onları korumalı, bakımlarını üstlenmeliyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu