REKLAMI GEÇ

Başkan Fethi Akcan, Fransa’da aldığı ödülü değerlendirdi

Başkan Fethi Akcan, Fransa’da aldığı ödülü değerlendirdi

İngiltere merkezli Global Liderler Kulübü (Oxford Global Club of Leaders) tarafından “Yılın Şehir Yöneticisi” seçilen ve ödülünü Fransza’nın Cannes şehrinde alan Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, aldığı ödülü değerlendirdi. Akçan, “Bu ödül Çal’ın geleceği için atılan bir temeldir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2019 Salı, 16:08

Global Liderler Kulübü (Oxford Global Club of Leaders) tarafından “Yılın Şehir Yöneticisi” seçilen ve Fransa’nın Cannes şehrindeki törende ödülünü alan Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, ödülü hakkında ilk kez değerlendirme yaptı. Akcan, “Çal’ın geleceğini inşa etmek için temeli attık. Yerli ve yabancı yatırımcılar ilçe halkımızın ve devletimizin yaratacağı sinerji ile bina inşa edilecek” dedi.

Başkan Akçen ödül ile ilgili şunları söyledi:

Başta tarım ve turizm olmak üzere bir süredir sürdürdüğümüz çalışmalar, yabancı yatırımcılarla yaptığımız görüşmeler; Avrupa’nın en etkili sivil toplum örgütlerinden Global Liderler Kulübü’nün de dikkatini çekti. Biz belediyelerin görevinin sadece yol, kaldırım yapmak, yeşil alan oluşturmak, çöp toplamak olmadığını gösterdik. Kadınlar ve çocuklara yönelik yaptığımız çalışmalar sosyal belediyecilik adına oldukça önemli. Yaptığımız planlamalar 3-5 yıllık değil. Biz Çal’ın geleceğini kurtarma adına hamleler yapıyoruz. Turizm ve alternatif tarım konuları başta olmak üzere ciddi planlamalarımız ve çalışmalarımız oldu. Yani temeli sağlam attık. Şimdi, sıra geldi binayı yapmaya. Çal’ın geleceğini inşa etmek için atılan temelin üzerine sağlam bir bina yapmak için yerli ve yabancı yatırımcılar, ilçe halkı ve devletimiz sinerji yaratmalıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 10 24Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 9 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 7 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 6 19Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 5 21Parçalı Bulutlu