REKLAMI GEÇ

Fethi Akcan” “Yılın Şehir Yöneticisi” ödülü aldı

Fethi Akcan” “Yılın Şehir Yöneticisi” ödülü aldı

Global Liderler Kulübü, Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan’a “Yılın Şehir Yöneticisi” ödülü verdi. Akçan, ödülünü Fransa”nın Cannes kentinde düzenlenen törende aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2019 Cumartesi, 14:39

Çal’da 2014 yılından bu yana belediye başkanlığı yapan MHP’li Fethi Akcan’a, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen törenle “Yılın şehir yöneticisi” ödülü verildi. Akcan, daha önce Global Liderler Kulübü tarafından etkili şehir yönetimi, potansiyel yatırımcılar ve uluslararası iş çevrelerinin dikkatini çekme adına yapılan çalışmalar nedeniyle yılın şehir yöneticisi adayı gösterilmişti.

Törende ödülünü alan Fethi Akçan, ödülü Çal halkı adına aldığını belirtip, mutluluğunu dile getirdi. Başkan Akcan, “Denizli ve Çal adına mutlu ve gururluyum. Başta tarım ve turizm olmak üzere bir süredir sürdürdüğümüz çalışmalar, yabancı yatırımcılarla yaptığımız görüşmeler; Avrupa’nın en etkili sivil toplum örgütlerinden Global Liderler Kulübü’nün de dikkatini çekmiş. Çal’ın ismiÇalnin Avrupa arenasında da konuşuluyor olması, bir yerlere aday gösterilmesi ve şahsıma ödül verilmesi Çal halkının başarısıdır. 19 bin kişinin yaşadığı güzel ilçemizin Fransa’da ödüllendirilmesi Denizli ve Çal’a büyük gurur yaşatmıştır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 11 28Parçalı Bulutlu