REKLAMI GEÇ

Film yıldızı değil koyun çekiyorlar

Film yıldızı değil koyun çekiyorlar

Hafta sonunda Çal’da yapılan sudan koyun geçirme yarışmaları Denizlili fotoğrafçıların akınına uğradı. Çal’da yaşayan Süleyman Yayan’ın çektiği bu fotoğraf ise, paparazzilerin film yıldızlarını çekme yarışını aratmadı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2014 Perşembe, 09:05

Çal’ın yaşayan en ünlü geleneklerinden sudan koyun geçirme yarışması Aşağıseyit Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Yarışmayı duyan meraklılarının akın ettiği etkinlik, aynı zamanda Denizli’deki amatör fotoğrafçıların da vazgeçilmezlerinden…

Özellikl bu yıl çok sayıda fotoğraf sanatçısı sabahın erken saatlerinde Aşağıseyit’te yarışmanın yapıldığı Menderes Nehri kıyısında yerini aldı. Koyunların yarışmaya hazırlandığı padokların bulunduğu bölümde, Çallı Süleyman Yayan’ın çektiği bu fotoğraf ise fotoğrafçıları avladı.

Sanatçıların fotoğraflarını çekmek için birbiriyle yarışan gazetecileri andıran fotoğraf karesi, sosyal paylaşım sitelerinde; her zaman yıldızların fotoğrafının çekilmediği, bir koyunun da bu kadar ilgi görebileceği yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Yorumlar

Süleyman Yayan   -  Bağlantı 4 Eylül 2014, 22:34

Denizli’li Fotoğrafçılar değil, keşke bana sorsaydınız. Resimdeki Fotoğrafçıların bir tanesi İtalyan Ankara dan geldi. 2 arkadaş İstanbul dan geldi. 3 arkadaş Aydın’dan geldi. hepsi benim dostum. Önümüzdeki yıllarda yine gelecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 11 28Parçalı Bulutlu