REKLAMI GEÇ

Polislerden Çallılara irmik helvası

Polislerden Çallılara irmik helvası

10 Nisan Polis Günü etkinlikleri kapsamında Çal Emniyet Amirliği, ilçe merkezinde vatandaşlara irmik helvası dağıttı, şehit polisler için mevlüt okuttu. Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, “Çal’da ve ülkemizin dört bir tarafında öz veri ile görev yapan polislerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2018 Pazartesi, 15:20

Emniyet Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutlamaları başladı. Çal’da kutlamalar öncesinde Çal Emniyet Amirliği tarafından vatandaşlara irmik helvası dağıtıldı.

Etkinliğe Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Çal Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Emniyet Amiri Ergül Taşkıran, Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Murat Kılıç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte vatandaşlara helva dağıtıldı, şehit polisler için mevlüt okutuldu.

Polislerin gününü kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Tatar, “Çal’da ve ülkemizin dört bir tarafında öz veri ile görev yapan polislerimizin günü kutlu olsun. Halkımızın güveni için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polislerimiz vatanımızın değerli evlatlarıdır. Çal’da yerel yönetimler, polis ve halk birlik ve beraberlik için de, huzurlu bir şekilde yaşamaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 11 28Parçalı Bulutlu