REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan, terör kurbanının ailesine taziye ziyareti yaptı

Başkan Zolan, terör kurbanının ailesine taziye ziyareti yaptı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, cumartesi günü Ankara’da meydana gelen Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Akman’ın ailesine taziye ziyareti yaptı. Aileye başsağlığı dileyen Başkan Zolan’a Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz de eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 08:45

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve meclis üyeleri, cumartesi günü Ankara’da gerçekleşen Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Gökhan Akman’ın ailesini ziyaret etti.

Başkan Zolan ve beraberindekiler Baba Mevlüt Akman, Anne Kezban Akman ve kız kardeşi Gülzade Akman başsağlığı diledi. Acılı aile ile bir süre sohbet eden ve acılarını paylaşan Başkan Zolan, bombalı eylemin Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne yapıldığını belirterek, yaşanan can kayıplarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

denizli-cameli-gökhan-akman-osman-zolan-taziye-ic

Terörün her türlüsüne karşı olduklarını ve bunun için mücadele ettiklerini belirten Başkanı Zolan, böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı