REKLAMI GEÇ

Bilgi yarışmasında acıktıran takım isimleri

Bilgi yarışmasında acıktıran takım isimleri

Çameli’deki Atatürk İlkokulu son sınıflar arasında bilgi yarışması düzenledi. Ekiplerin kendilerine verdikleri isimler hem gülümsetti hem de gururlandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2018 Cumartesi, 10:29

Çameli’deki Atatürk İlkokulu geleneksel hale getirdiği son sınıflar arası bilgi yarışmasını bu yıl da gerçekleştirdi. Dördüncü sınıf öğrencilerinden oluşan iki sınıfın yer aldığı okulda üçerli gruplar halinde altı takım bilgi yarışmasında boy gösterdi. 20 soruluk bilgi yarışmasında öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Öğretmen ve velilerin de takip ettiği yarışmada renkli anlar yaşandı.

Yarışmayı ilginç kılan ise yarışan altı takımın kendilerine verdikleri isimlerdi. Takımlar arasında bilgi ve birikimine fazlasıyla güvenen ‘Atom Parçacıkları’ olduğu gibi durmaya niyetleri olmadığını herkese göstermek isteyen ‘Plazma Üçlüsü’ de vardı.

Yöresel lezzetleri salona taşıyarak yerel kültürün bilinmesine katkı koyan ‘Arabaşı’ ve ‘Gölle’ takımları ile ‘Kuru Fasulye’ takımını izlemek aç izleyiciler için güç oldu. Yarışmaya katılan son grup ise ‘Alpler’di.

Yarışma sonunda birinciliği ‘Kuru Fasulye’ ikinciliği ‘Atom Parçacıkları’ ve üçüncülüğü ise ‘Arabaşı’ takımları kazandı. 10, 7 ve 5’er TL ödül kazanan öğrenciler dereceye girmenin mutluluğunu yaşarken diğer üç takımın öğrencilerine de birer lira teselli ödülü verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı