REKLAMI GEÇ

ÇAMELİ TABELA KİRLİLİĞİNE SAVAŞ AÇTI

ÇAMELİ TABELA KİRLİLİĞİNE SAVAŞ AÇTI

Çameli Belediyesi, ilçede görsel kirlilik yaratan kontrol ve standart dışı tabelaların ortadan kaldırılması için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2018 Çarşamba, 09:34

Denizli’nin kış sporları ile dikkat çeken ilçesi Çameli’de belediye, ilçe merkezinin görsel güzelliğini korumak için harekete geçti. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, kontrolsüz ve standart dışı reklam tabelalarına savaş açtı.
Dün ilçede kapsamlı bir tarama yapan zabıta ekipleri, ‘Reklam İlan ve Tanıtım Yönetmeliği’ne uygun olmayan tabelaları denetledi, firmalara ihtar verdi.
Yapılan incelemeler sonunda pek çok işyerinde reklam tebelalarının yönetmelik dışı oldukları tespit edildi. Binaları da çirkinleştiren tabela kirliliği ile mücadele başlatan ekipler, işyeri sahiplerine yeni reklam görsellerinin yönetmeliğe uygun hale yaptırılması uyarısında bulundu.
Çameli Belediye Başkanı Arslan, ilçenin güzelliğine de önem verdiklerinin altını çizerken, “Çamelimizde tabela kirliliğinin önüne geçmek için mücadele ediyoruz. Ekiplerimiz 7-24 çalışıyorlar. İlçemiz çok daha güzel bir yer olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı