REKLAMI GEÇ

Çameli turizm merkezi olacak

AKP milletvekili adayları Denizli’yi adım adım geziyor. Çameli ve Serinhisar ilçelerinin merkez ve köylerini ziyaret eden milletvekili adayları, Çameli’nin turizm merkezi olacağı sözünü verdiler.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2007 Cumartesi, 00:00

AKP Denizli 3. sıra Milletvekili adayı Salih Erdoğan, Çamelililer için önemli olan Denizli Çameli yolunun ilk etabı olan 10 kilometrelik mesafenin yapıldığını, 23 kilometre olan 3. etap ihalesinin de 23 Haziran’da sonuçlandığını açıkladı. Çamelililer’in hasretini bitirecek bu yola AK Partinin çok önem verdiğini de ifade eden Salih Erdoğan, “52 kilometrelik Çameli Denizli yolu bu sene tamamlanacak, söz veriyoruz” dedi.

Denizli Çameli yolunun aynı zamanda Denizli ile Fethiye arasındaki mesafeyi 60 km kısaltacağının altını çizen AK Parti 4. sıra milletvekili adayı Mithat Ekici de “Bu yolun tamamlanmasıyla Çameli’miz önemli bir turizm merkezi haline gelecek, Çamelililer de önemli bir ekonomik gelir sahibi olacaklardır” diye konuştu. Ekici; “Çameli halkının sıkıntılarını biliyoruz Yol sorunlarını giderildikten sonra turizm konusunda gerekli destekler de verilecek, bunun için her şeyimizi ortaya koyacağız” dedi.

AKP Denizli 5. sıra milletvekili adayı Şahin Tin de diğer adaylarla birlikte ziyarette bulunduğu Serinhisar ve Kocapınar halkının sorunlarını dinledi. “Halka hizmet hakka hizmettir dedik ve hizmete soyunduk” diyen Tin, “Ekip olarak bir aile gibi çalışıyoruz. Bu AKP düsturudur. Parti millet el ele çalışıyoruz. Bu da bize hız veriyor. Aydın Denizli yolunu 9 ayda yaptık. Yıllardır yapamamışlardı. Acıpayam – Serinhisar yolunu da yaptık ve yol sıkıntısı olan diğer yerlere de yol yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı