REKLAMI GEÇ

Çameli’de Karı-Koca su kuyusunda zehirlenerek öldü

Çameli’de Karı-Koca su kuyusunda zehirlenerek öldü

Çameli’nin Karabayır Tuzak bölgesinde bulunan su kuyusu Seviye-Rüyan Altın çiftinin mezarı oldu. Tarlalarını sulamak için kurdukları sistemden sızan gazdan zehirlenen çift hayatın kaybetti. Talihsiz çiftin cesetlerini kuyudan itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmayla çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2016 Pazartesi, 09:55

Çameli orman işletme müdürlüğünde saha bekçiliği yapan Rüyan Altın (50) arazilerini sulamak için kademeli kuyuda kurduğu su pompasını çalıştırdı ve su emmesini beklediği sırada çıkan gazından zehirlendi. Rüyan Altın’ın kuyudan çıkmadığını gören eşi Seviye Altın da (48), bir süre sonra su kuyusuna indi. Seviye Altın da yoğun gazdan etkilenerek zehirlendi.

denizli-zehirleneke-olen-cift-topraga-verildi-anons

CESETLERİNİ ÇOCUKLARI BULDU
Akşam eve gelmeyen Rüyan-Seviye Altın çiftinin çocukları merak ederek tarlaya gittiklerinde korkunç manzara ile karşılaştılar. İhbarın ardından olay yerine jandarma, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çameli Şubesi ekipleri, güvenlik önlemlerini hazla alarak su kuyusuna indi. Ancak Altın çifti için geç kalınmıştı.

denizli-cameli-kari-koca-su-kuyusunda-zehirlenerek-oldu-1Rüyan-Seviye Altın çiftinin su kuyusunda öldüklerinin anlaşılmasının ardından durum Cumhuriyet Savcısı’na iletildi. Savcı nezaretinde yaklaşık bir saatlik çalışma yürüten ekipler, Rüyan-Seviye Altın çiftinin cansız bedenlerini su kuyusundan çıkarmayı başardı.

Rüyan Altın ve eşi Seviye Altın’ın otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı