REKLAMI GEÇ

Çameli’de korkutan dev yarıklar

Çameli’de korkutan dev yarıklar

Çameli’nin Aşağı Kolak Mahallesi’nde, yağmur ve kar yağışının ardından heyelan meydana geldi. Oluşan dev yarıklar, bölgede oturan vatandaşları korkuttu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2015 Çarşamba, 10:40

Bu yıl bol yağış alan Çameli’de heyelan tehlikesi baş gösterdi. Aşağı Kolak ile Ericek arasında kalan arazilerde heyelan nedeniyle dev yarıklar oluştu. Heyelan bölgesinde evleri bulunan Muti Kara, Bekir Kaya ve Mehmet Ata ile ahırı bulunan Zahit Doğan, korkulu bir bekleyiş içinde.

cameli-2Heyelan yerleşim bölgesinin yanı sıra ulaşımı da tehdit ediyor. Arazide bir metreyi bulan yarıklardan sonra Aşağı Kolak ile Ericek mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan yolun bir bölümü heyelandan zarar gördü.

cameli-1AFAD EKİBİ İNCELEME YAPTI
Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, mahalle muhtarının bilgilendirmesiyle Denizli Valiliği’nden yardım istendiğini, AFAD’tan bir ekibin 7 Şubat 2015 Cumartesi günü bölgeye gelip çinceleme yaptığını ve gelecek rapora göre afet bölgesi ilanının söz konusu olduğunu, rapor doğrultusunda vatandaşların ve mahallenin başka bir bölgeye taşınmasının ve yerleştirilmesinin acilen yapılacağını söyledi.

cameli-3YOL UŞAŞIMA KAPATILDI
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da Aşağı Kolak ile Ericek arasındaki yolda birkaç kez çalışma yapıldığını, ancak heyelanın devam etmesi nedeniyle can güvenliğini sağlamak için yolu ulaşıma kapattıklarını, AFAD’ın yaptığı inceleme sonucunu beklediklerini belirtti. (Kaynak: Çameli Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı