REKLAMI GEÇ

Almaya değil vermeye geldik

Almaya değil vermeye geldik

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ‘Almaya değil vermeye geldik’ dedi ve Çardak’ta ilçe halkına, arıtma tesisinden Çardak OSB’nin ilk fabrikasının temelinin atılacağı gibi birçok önemli konuda müjde verdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2013 Pazartesi, 12:00

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile ilgili ilçe gezilerine Çardak’ta devam etti. Sadece siyaset yapmak için büyükşehire karşı olunmasına anlam veremediğini dile getiren Zolan, “Asıl hizmet 2014 Mart’ından sonra başlayacak” diye konuştu.
Çameli ve Baklan’dan sonra büyükşehir gezisinde Belediye Başkanı Osman Zolan’ın üçüncü durağı Çardak oldu. Çardak Hükümet Konağı önünde davullu zurnalı coşku ile karşılanan Başkan Zolan’ı ilçelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Çal Kaykamı Halil Avşar, ilçeyle ilgili olarak bilgi aktarırken, büyükşehir heyecanını en çok Çardak ilçesinin yaşadığını söyledi. Başkan Zolan ise burada yaptığı konuşmada, “Çardak ilçemiz bir çok özelliği barındırıyor. Ancak yıllardır bu avantajları kullanılmamış. Bakanlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucu 5.bölgeden 3. bölgeye geçen Çardak Organize Sanayi Bölgemize yatırım yağacak. İstihdam sağlanacak. Büyükşehir ile birlikte Çardak ilçemize de hizmetler gelecek” dedi.

Çardak Cumhuriyet Baş Savcısı Ramazan Ünal ile de makamında bir süre görüşen Başkan Zolan, daha sonra Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek’i makamında ziyaret etti. Başkan Zolan, burada büyükşehir ile ilgili bilgiler verdi. Çardak Belediyesi’nin varlığına devam edeceğini ifade eden Zolan, “Büyükşehir olduğumuzda tüm hizmetler ilçelerimizin en küçük yerlerine ulaşacak. Büyükşehirli olmanın güzellikleri tüm ilçelerimize yayılacak. Hizmetlerimiz katlanarak büyüyecek. Başbakanımızın söylediği bir şey vardı. O da “Şehir sadece merkeziyle değil, tümüyle kalkınırsa vizyonkent olur”. En iyisi olur. İşte bu yüzden biz büyükşehiri istedik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı