REKLAMI GEÇ

Aynı gün iki kez öldü

Aynı gün iki kez öldü

Trafik kazasında ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi altında tutulan 24 yaşındaki Hasan Arif Tombak, aynı gün iki kez öldü. Hayatını kaybeden ve cenaze işlemleri yapılırken nabzı atmaya başlayan Tombak, 2.5 saat daha yaşadı, ardından hayata veda etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2019 Perşembe, 16:15

Çivrilli hayvansever Hasan Arif Tombak, 18 Ekim Cuma günü trafik kazası geçirdi. Edinilen bilgilere göre Gürpınar istikametinden Çivril’e giderken İğdir rampasında direksiyon hakimiyetini kaybeden Hasan Arif Tombak takla atan aracında sıkıştı. Ekipler tarafından kurtarılan ve hastaneye kaldırılan Tombak, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Burada tedavi altında tutulurken 24 yaşındaki Hasan Arif Tombak’ın bugün hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze işlemleri hazırlanırken, bir anda gencin nabzının yeniden atmaya başlamasıyla ekipler seferber oldu, yoğun bakım ünitesine alınarak, tedavisine devam edildi.

ACI HABER GELDİ, HAYATA TUTUNAMADI
Hasan Arif Tombak mucize eseri hayata dönmesinden sonra 2.5 saat daha yaşadı. Yoğun bakımda tedavisine devam edilen Tombak yaşama tutunamadı ve hayatını kaybetti.

SEVENLERİ İKİ KEZ ACI YAŞADI
Hayvansever kimliği ile tanınan Hasan Arif Tombak’ın aynı gün iki kez ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Çivril Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği üyesi olan Hasan Arif Tombak’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Mine Orhan, “Hasan Arif Tombak, hayvansever çok değerli bir arkadaşımızdı. Genç bir kardeşimizi kaybetmek bizi derinden yaraladı” dedi.

CUMA GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK
Aynı gün iki kez hayatını kaybeden Hasan Arif Tombak için cuma günü ikindi vakti tören düzenlenecek. Tombak, Yukarı Mahalle Mevlana Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı