REKLAMI GEÇ

CHP’nin 36 gün sonra adaylıktan aldığı bağımsız aday Kemal Aslan: Önce sandıkta, sonra mahşerde hesaplaşacağım

CHP’nin 36 gün sonra adaylıktan aldığı bağımsız aday Kemal Aslan: Önce sandıkta, sonra mahşerde hesaplaşacağım

CHP’nin aday olarak açıkladıktan 36 gün sonra adaylıktan aldığı Kemal Aslan yine sert konuştu. Bağımsız aday olan Aslan, CHP’de çeteler ve derebeyleri olduğunu ileri sürdü. Adaylıktan alınmasıyla ilgili de “Önce sandıkta, sonra mahşerde hesaplaşacağım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2024 Perşembe, 19:49

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) “Çivril krizi” bitmek bilmiyor. CHP, 10 Ocak’ta aday olarak açıkladığı Kemal Aslan’ı 11 Şubat’ta adaylıktan çekti. Bir meclis üyesinin üzerine yürüdüğü iddiasıyla adaylıktan alınan Aslan bağımsız aday oldu.

ÖNCE SANDIKTA SONRA MAHŞERDE HESAPLAŞACAĞIZ
Kendini “zoraki bağımsız aday” olarak tanımlayan Aslan’ın sert açıklamaları ise sürüyor. Bir Youtube kanalına konuk olan Aslan, “CHP içindeki çeteler ve derebeyleri” iddiasıyla dikkat çekti. Aslan, “Çeteler ve derebeyleri var, üstelik tek başlarına çalışmıyorlar. Koordineli çalışıyorlar. Genel başkanım Sayın Özgür Özel çok iyi niyetli. Örgüte “bırakacağım” dediğinde, gerçekten örgüte bırakılacağını sandı. Ama Çivril bir kişiden çok büyüktür. Denizli bir kişiden çok büyüktür. Yanlış yapıyorsun efendi. Seninle sandıkta hesaplaşacağız ama seninle mahşerde de hesaplaşacağız. Ben inançlıyım” dedi.

ŞEBEKE BENİ SİSTEMLİ OLARAK TAHRİK ETTİ, İFTİRA ATTI
Kendisine “meclis üyesinin üzerine yürüme” iddiası sorulan Aslan, az önce söz ettiği çetelere yeniden dikkat çekti. İnsan ve duygularının olduğunu hatırlatan Aslan, “Etten kemikteniz, duygularımız var. Sistematik olarak iftira atıldı. İçinde psikolog, yönetim kurulu üyesi ilçe başkanı ve başka isimlerin olduğu bir şebeke var. Bu şebeke sistematik olarak tahrik etti. Ben de yakasına yapıştım. Bugüne gelene kadar beni tahrik ettiler” dedi.

10 Ocak’ta aday olarak açıklanmasına rağmen partinin seçim aracına fotoğrafının yapıştırılmadığını söyleyen Aslan, “Aday olarak açıklanmama rağmen partinin aracının üzerine benim fotoğraflarımı yapıştırmadılar. İl başkanı 11 Şubat’tan 17 Şubat’a kadar telefonlarıma çıkmadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı