REKLAMI GEÇ

Zolan’dan duble yol istediler

Zolan’dan  duble yol istediler

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında ilçe turlarını sürdüren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 11. durağı Çivril oldu. Zolan’dan yeri belirlenen hastanenin yapımı için destek isteyen Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, en büyük hayallerinin ise duble yol olduğunu dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2013 Cumartesi, 17:01

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor. Başkan Zolan’ın 11. durağı Çivril oldu. Zolan, İlk olarak İlçe Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Zolan’a ilçenin sorunları hakkında bilgi veren Kaymakam Orhan Burhan, İlçenin hastane yerinin belirlendiğini, kısa zaman içerisinde hastane yapımının tamamlanmasını istediklerini dile getirdi. İlçeler arasında tek duble yolu olmayan ilçenin Çivril olduğunu belirten Burhan, Çivrillilerin duble yola kavuşma hayali içinde olduklarını belirtti. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise bu beklentilerin sağlanması için ellerinden gelen çabayı göstererek destek olacaklarını söyledi.

Esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Osman Zolan ardından Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada “Büyükşehir olmamız hem ilimize hem de ilçelerimize birçok şey kazandıracak. Denizlinin kazanımı noktasında iyi şeyler olması istiyoruz. Biz buraya gelerek eksikleri görmek istiyoruz. Hep birlikte büyükşehiri nasıl karşılayacağız onu iyi sağlamamız lazım. Hep beraber Denizli için bir şeyler yapacağız. Bizden sonra buraya ekiplerimiz gelerek tespitler yapacak. Sayın başkanım bize yardımcı olursanız Denizli için bir şeyler yapmış olacağız. Büyükşehirin önündeki en büyük risk ilce belediyeleriyle Büyükşehir belediyesi arasında bir çatışma olmasıdır. Burada demokrasi çok önemli.” dedi.

Ziyaretlerin ardından Büyükşehir Bilgilendirme Toplantısı’nda Çivrillilere seslenen Başkan Zolan, “Çivril bizim göz bebeğimiz. Bizim büyük bir değerimiz. Burada çok büyük güzelliklerimiz var. Çivril ülkemize örnek bir ilçemiz. Bir çok hayırseverimiz işadamımızın memleketidir. Biz birbirimize sahip çıkalım. Böyle devam ederse Çivrilimiz büyüyecek Denizlimiz büyüyecek ülkemiz büyüyecek. Diye konuştu.

Başkan Zolan, daha sonra Kızılcasöğüt, Çıtak, Kıralan beldeleri ile Menteş ve Hadim köylerin de vatandaşlar ile bir araya gelerek büyükşehirin beldelere ve köylere kazanımlarını aktardı. Vatandaşlardan gelen sorulara cevap verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı