REKLAMI GEÇ

Çivril’de, CHP’nin mağdur ettiği bağımsız aday Kemal Aslan sesleri yükseliyor

Çivril’de, CHP’nin mağdur ettiği bağımsız aday Kemal Aslan sesleri yükseliyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37 gün aday olarak tuttuğu, sonrasında ise farklı gerekçelerle adaylığını geri çektiği Kemal Aslan’ın bağımsız yükselişi sürüyor. Aslan seçim çalışmalarına son hız devam ederken, sert açıklamalarını sürdürdü. Büyükşehir adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve İl Başkanı Ali Osman Horzum’u hedef alan Aslan, “Bu can bedenden çıkmadıkça bu işten geri dönüş yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2024 Cumartesi, 08:00

CHP’nin Çivril’deki ivmesi, Kemal Aslan’dan yana dönüyor. 37 gün boyunca aday olarak çalıştırılan ve 11 Şubat’ta adaylıktan alınan CHP emektarı Kemal Aslan yoluna bağımsız aday olarak devam ediyor. CHP için 37 gün boyunca çalışan Aslan, adaylıkların kesinleştiği tarihten bu yana da bağımsız aday olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Çivril’in bütün mahallelerini tek tek ziyaret eden Aslan’ın bu azmi, ilçede isminin yükselmesini sağlıyor. CHP mağduru zoraki bağımsız başkan adayı, seçilip Çivril’e hizmet etmek için gün saydığını söylüyor.

“İPİMİ DENİZLİ DEREBEYİ BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU ÇEKTİ”
Seçim çalışmaları sırasında DenizliHaber’in sorularını yanıtlayan Aslan, bugüne gelinen süreci değerlendirirken, derebeylik iddialarını yineledi. Aslan şunları söyledi:

“CHP’de Bölgesel derebeylikler verildi. Kantonlar oluşturuldu. Bu kantonlara baş atandı. Denizli’nin derebeyi (CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri) Çavuşoğlu, ipimizi çekti. Savunmamı alma gereği bile duymadı. Eğer böyle birinin üzerine yürüdüysem suç duyurusunda bulunsalardı. Hak Hukuk adalet için yürüyen bir parti bu. İki gün genel merkezde kaldım. Ağladım. Çünkü sinirlerim gerildi. Orada bana, ‘Evet başkan sen haklısın ama senin üzerinde çok büyük oyun oynanıyor’ denildi.

‘ÇAVUŞOĞLU, İL BAŞKANINI KULLANIYOR’ İDDİASI
Adaylığının geri çekilmesinin ardından Çavuşoğlu’nun olduğunu ileri süren Aslan, bunu da geçmişe dayanan bir husumet nedeniyle yaptığını söyledi.

Parti Meclisi’nin verdiği yetkiyi kötüye kullandığını belirten Aslan, yaşananlarda CHP’nin iki milletvekilinin suçunun olmadığını da söyledi.

Çavuşoğlu’nun İl Başkanı Ali Osman Horzum’u kullandığını iddia eden Aslan, “(Çavuşoğlu) Sakin görünüp sinsi hareket ediyor. il başkanını da kullanıyor” diye konuştu.

“ONURSUZLARA KARŞI ONUR MÜCADELESİ VERİYORUM!”
Aslan’ın adaylığının geri çekilmesi için hala alttan çalışmaların devam eddiği iddiası da var. Aslan kendisine yönelttiğimiz bu soruya, şu cevabı verdi:

“Bu can bedenden çıkmadıkça bu işten geri dönüş yok. Çivril’de seçimi kazandım. Onurumu kurtardım. Ben onursuzlara karşı onur mücadelesi veriyorum. Ben hizmetimle onlara ders vereceğim. Onlara inat gülümseyeceğim. Biz bir çoban ateşi yakıyoruz. Çivril’e faydalı olabileceğimi biliyorum. Verdiğimim sözleri tutamayacaksam görev nasip olmasın.”

Aslan, eski partisine zarar vermek istemediğini ısrarla belirtirken, “CHP’nin fabrika ayarlarına dönmesi için elimden geleni yaparım. Bunun için çalışmaya hazırım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı