REKLAMI GEÇ

Çivril Belediye Başkanı isyan etti

Çivril Belediye Başkanı isyan etti

Çivril’in Kızılcaböğüt Mahallesi’de devam eden yol çalışmalarında yerleştirilen bordür taşlarının bir hafta içinde iki kez sökülmesi Belediye Başkanı Gürcan Güven’i isyan ettirdi. Başkan Güven Facebook hesabından durumu hemşerileri ile paylaştı, yaşananlara isyan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2015 Pazar, 12:00

Çivril Belediyesi’nin, ilçeye yaptığı çalışmalar kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğruyor. 7 Haziran seçimleri öncesi Kıralan Mahallesi’nde asfalt çalışması yapan ekibe saldırı olmuş ve bazı makineler ile ekipmana zarar verilmişti.

denizli-civril-belediye-baskani-gurcan-guvenin-isyani-ic-1

1 KASIM ÖNCESİ 2. DEFA BORDÜR TAŞLARI SÖKÜLDÜ
Benzer bir olay 1 Kasım seçimleri öncesi de meydana geldi. Kızılcasöğüt Mahallesi Üniversite Caddesi’nde yapılan kanalizasyon, yol ve asfaltlama çalışması öncesi yol kenarlarına döşenen yaklaşık 500 metrelik bordürler ikinci defa yerinden söküldü. Geçen hafta başlayan çalışmalarda döşenen bordürlerin 100 metrelik kısmı gece yerlerinden sökülmüş ve zarar verilmişti. Yapılan ilk saldırıdan sonra çalışmalar devam etmiş sökülen bordürler yeniden döşenmişti.

BU YAPILANLAR HİÇ YAKIŞMADI
Dün gece bordürlerin tekrar yerinden sökülmesi üzerine olay yerine giden Başkan Gürcan Güven, çalışanlardan bilgi aldı. Başkan Güven, Facebook adresinde, “ Bu yapılanlar hiç yakışmadı. Göreve geldiğimiz günden beri, bütün ekibimle beraber gece gündüz demeden sürekli çalışıyoruz. Ama bazı kendini bilmezler üniversite yolunda yapılan bordür taşlarını ikinci defa sökerek yapılan hizmetlerimizi engellemeye çalışıyorlar. Bu türlü kötü niyetli kişiler hakkında çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Takdiri siz kıymetli hemşehrilerimize bırakıyorum” diyerek isyan etti.

denizli-civril-belediye-baskani-gurcan-guvenin-isyani-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı