REKLAMI GEÇ

Çivril’de yüzmeye yoğun ilgi

Çivril’de yüzmeye yoğun ilgi

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde belediye tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptıran 362 öğrenciden 156’sı yüzme kursunu tercih etti. Öğrenciler, 3 grup halinde haftanın iki günü yüzme eğitimi alıyor.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2013 Cuma, 13:55

Denizli’nin en sportmen ilçesi olan Çivril’de, yüzme kursları yoğun ilgi gördü. Çivril Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları çerçevesinde 9 ayrı branşta kurs açıldı. 11 eğitmenin görev  aldığı kurslarda en yoğun katılım yüzme kursuna oldu.

Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptıran 362 öğrenciden 156’sı yüzme kursunu tercih etti. Öğrenciler, yarı olimpik yüzme havuzunda  3 grup halinde eğitim alıyor.

Beden eğitimi öğretmenleri Sadık Elmas ve Fuat Özen tarafından verilen eğitimlere Belediye Başkanı İbrahim Aslan’da katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

Aslan, Salı-Perşembe grubunda Yüzme eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti. çalışmaları yerinde inceleyen Aslan, “4 yıldır öğrencilerin yoğun katılımıyla Yaz Spor Okulları açarak tatilde sosyal, kültürel ve sportif yönlerden gelişmelerini sağlıyoruz .  Rekor katılım nedeniyle aile ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

denizli-civril-yuzme-kursu-ic

Çivril Belediyesi Yaz Okulları Koordinatörlüğü tarafından programlanan kurslar, 9 branşta ve 11 eğitmen nezaretinde devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı