REKLAMI GEÇ

Zanlı yakalandı, yurt kapatıldı!

Zanlı yakalandı, yurt kapatıldı!

Denizli Valiliği, geç saatlerde yaptığı ikinci bir yazılı açıklamayla zanlının Aydın’da yakalandığı, yurdun ise kapatıldığını duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2019 Cuma, 07:04

İlk açıklamasına Çivril sulh Ceza Mahkemesi hakimliğince yayın yasağı getirilen Denizli Valiliği, Çivril’de Süleymancıların cemaat erkek öğrenci yurdunda yaşanan iğrenç cinsel istismar olayının kaçan failinin yakalandığını duyurdu.

YURT BİNASINA MÜHÜR
Valilik açıklamasına önemli bir başka detayı da ekledi. Keza iğrenç olayın yaşandığı cemaat yurdu mühürlenmişti. Açıklamada olayın yaşandığı Kervansaray Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nun kapatıldığı belirtildi.

AÇIKLAMA DİLİ DİKKAT ÇEKTİ
Denizli Valiliği’nin yazılı açıklamasında dikkat çeken tek detay o değildi. İlk açıklamasının yayını yasaklanan Valilik ikinci açıklamasında muğlak ifadeler yerine net ve adrese teslim bir dil kullandı. Mağdur M.S.’nin cinsel istismara uğradığının müşteki ve tanık beyanlarıyla tespit edildiğinin vurgulandığı açıklamada yurdun ismi verilirken olayın faili E.T’nin emniyet ekiplerince aydın İncirliova’da yakalandığı duyuruldu.

Açıklamaya göre cinsel istismar suçlusu 2001 doğumlu zanlı E.T’nin sabah saatlerinde İncirliova İlçe Adliyesi’ne çıkarılmasının planlandığı da belirtildi.

İŞTE VALİLİK AÇIKLAMASI
“Denizli Çivril İlçemizde Kervansaray Ortaöğretim Erkek Yurdu’nda meydana gelen ve müşteki ve tanık beyanları ile tespit edilen Mağdur 2006 doğumlu M.S. istismara maruz kaldığı olayın faili aynı yurtta belletmenlik yapıp daha sonra yurttan ayrılan Aydın nüfusuna kayıtlı 2001 doğumlu E.T. Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Aydın ilinde gözaltına alındı ve sabahleyin İncirliova ilçe adliyesine sevk edilecektir. Ayrıca Adı geçen yurt Valiliğimiz tarafından kapatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı