REKLAMI GEÇ

Audi A5 Forum Çamlık’ta sahibini arıyor

Audi A5 Forum Çamlık’ta sahibini arıyor

Denizli Forum Çamlık’tan 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Audi A5 sahibi olacak. Audi A5 kampanyası, 30 Haziran’a kadar devam edecek.

/ DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2013 Cuma, 10:33

Denizli ve çevre illerin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Çamlık, Audi A5 kampanyası ile yaz aylarının keyfine heyecan katacak.

Forum Çamlık’tan 30 Haziran’a kadar 75 TL ve katlarında alışveriş yapan bir şanslı ziyaretçi, muhteşem bir Audi A5’in sahibi olacak.

Audi A5 kampanyasına katılmak için Forum Çamlık’tan yaptığınız 75 TL ve üzeri alışveriş fiş ya da faturanızla birlikte danışma masasına gelerek başvuru yapabilir ve şifrenizi alabilirsiniz.

Şifrenizle ister tüm GSM operatörlerinden 4533’e sms atarak ister Forum Çamlık Facebook sayfası (www.facebook.com/forumcamlik) üzerinden kayıt olarak çekiliş başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Üstelik her yeni 75 TL’lik alışveriş için yeni bir şifre alabilir Audi A5 kazanma şansınızı artırabilirsiniz. Audi A5’in kazanan şanslı ziyaretçi, 6 Temmuz Cumartesi günü Forum Çamlık’ta halka açık bir şekilde gerçekleşecek çekilişle belirlenecek. Forum Çamlık, herkesi bu muhteşem otomobili kazanma heyecanına ortak olmaya davet ediyor.

Yorumlar

erhan   -  Bağlantı 23 Temmuz 2013, 13:02

Bu kampanyalara devam edin

erhan   -  Bağlantı 23 Temmuz 2013, 13:01

Benim olucak a5

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı