REKLAMI GEÇ

Aydem 120 bin sokak lambasını yeniledi

Aydem 120 bin sokak lambasını yeniledi

Aydem cadde ve sokakların aydınlatma armatürlerini yeniliyor. Bugüne kadar 120 bin lambanın yenilenerek bakım çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2013 Cuma, 16:31

Aydem, ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma donanımlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürlerini ise bakım ve onarımdan geçiriyor.

Aydem Edaş Genel Müdürü Mesut Güzel, çevre ve trafik güvenliğinin artırılmasının yanı sıra, şehirlerin daha estetik bir görünüme kavuşarak aydınlatılabilmesi amacıyla başlatılan Aydınlatma Sistemlerinin İyileştirilmesi Projesinin başarıyla sürdürüldüğünü kaydetti.

Aydınlatma kalitesi düşen armatür camlarının sökülerek temizlenip tekrar monte edildiğini belirtilen Güzel, dış etkenler nedeniyle kırılan ve kullanılamaz duruma gelen armatürlerin ise yenileriyle değiştirilerek çalışır duruma getirildiği ifade etti.

Hizmet verdikleri bölgede bugüne değin 120 bin aydınlatma lambasının yenileme ve bakım çalışmasını yaptıklarını söyleyen Genel Müdür Güzel,” Sunduğu hizmetlerde sürdürülebilir kalite ve standartizasyon sağlamayı hedefleyen Şirketimiz, sorumluluk bölgesinin ihtiyaçlarına yönelik yeni proje ve yatırımlar yapmaya bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek.” dedi.

Yorumlar

derin   -  Bağlantı 20 Nisan 2013, 12:02

beton direkler.havalarda uçuşan teller.birçok şehrin varoş diye tabir edilen yerlerinde bile elektirik telleri yer altından geçmiş AYDEM.uyuma lütfen.

Semih C.   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 20:04

Bir de estetik olsa içim yanmayacak. Görüntüleri o kadar kötü ki.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı