REKLAMI GEÇ

600 Denizlili başvurdu

600 Denizlili başvurdu

Denizli Belediyesi Pamukkale Halk Dansları Topluluğu tarafından 7’den 70’e yüzlerce kişiye ücretsiz halk dansları kursları veriliyor. Kursa katılan 600’e yakın kursiyerin eşofmanlarını da Denizli Belediyesi verdi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2013 Pazartesi, 16:50

İncilipınar Parkı’nda düzenlenen Halk Dansları Kursu’na katılan 600’e yakın kursiyere eşofman dağıtan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sahip çıkamadığımız değerler bizim olmaktan çıkar düşüncesiyle bu kursları düzenliyoruz. Gençlerimize sahip çıkmak çocuklarımıza sahip çıkmak kültürümüze sahip çıkmak adına bu etkinliklerimiz var. Katılan herkese özellikle çocuklarının bizim olan değerleri sahiplenmesi için bu kursa getirerek çaba gösteren velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

İncilipınar Parkı’nın yanında inşaatı devam eden spor salonunun halk dansları kursları için kullanılacağını söyleyen Başkan Zolan, kursiyerlerin çalışmalarını da izledi. Zolan,“Çalışmalarınızı seyrettim, gayet güzel öğrenmişsiniz. Gayet ciddi bir şekilde hakkını vererek bizim kültürümüz olan folklorumuzu halk danslarımızı çok iyi şekilde icra ediyorsunuz. Öncelikle bizim davetimizi kabul edip buraya halk dansları öğrenmeye geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah bu öğrendiğiniz halk oyunlarımız gelecek nesillere aktarılacak. Denizli Belediyesi olarak PAHOY ile birlikte gençlerimize sahip çıkmak çocuklarımıza sahip çıkmak kültürümüze sahip çıkmak adına bu etkinliklerimizi yapıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı