REKLAMI GEÇ

Çakmak Deresi ıslahı için ihale

Çakmak Deresi ıslahı için ihale

Küçük yağmurlarda bile sele yol açan Çakmak Deresi ıslah edilirken çevrenin dere bağlantılı Göveçlik Yol Kavşağı’nın bulunduğu bölgenin de yağmur suyu hattının yapılması için ihale düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2012 Salı, 18:49

Bölgedeki alt yapı sorununun ortadan kaldırılması için Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde ihale düzenlendi.

Çakmak Deresi Göveçlik Yol Kavşağı Yağmur suyu Hatları Yapım işi ihalesine, 3 El Mühendislik, Laloğlu A.Ş, Yılmaz Beton A.Ş ve Akça A.Ş, yetkilileri katıldı.

İhale Komisyonu Başkanı Vehbi İyiker, teklif mektuplarını açtı. Komisyon, ihaleye girmek için firmaların teslim ettiği evrakları inceledi. Komisyon Başkanı İyiker, her firmanın verdiği birim fiyatları okudu. Buna göre, 3 El Mühendislik 2.034.908, Laloğlu A.Ş 2.153.830, Yılmaz Beton A.Ş 2.968.330 ve Akça A.Ş 1.997.806 lira teklif verdi.

Tekliflerin alınmasının ardından ihalenin ilk aşaması tamamlanmış oldu. İhale Komisyonu ihalenin 2. aşamasında değerlendirme yaparak kazanan firmayı belirleyecek. Çakmak Deresi Göveçlik Yol Kavşağı Yağmur suyu Hatları Yapım işi, 4 ayda tamamlanacak. Böylece, yıllarca küçük yağmurlarda bile sele yol açan dere ıslah edilmiş olacak ve 3,29 km uzunluğundaki yağmursuyu hattı inşa edilerek sorun kökten çözülecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı