REKLAMI GEÇ

112 çalışanlarından Başkan Zolan’a ziyaret

112 çalışanlarından Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 112 Acil Servis Merkezi çalışanlarını makamında kabul etti. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Metin Bozkır, Acil Afetler Şube Müdürü Zeliha Yıldırım ve servis çalışanları, 112 Acil Servis Günü nedeniyle başkan Zolan’ı ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2012 Cuma, 18:21

112 Acil Servis’in hizmetteki kalitesini hayranlıkla izlediğini ifade eden Başkan Zolan ziyarette ”Dünya standartlarının da üzerinde hizmet veriyorsunuz. Eskiden insanlar acil bir durumda o günkü anlayış ve imkanla kendi araçlarının arka koltuğuna hastalarını koyarak hastanelere götürürlerdi. Ama şimdi 112’yi çevirdiğimizde 3-4 dakika içinde o eve ulaşılıp hastanın yanında olabiliyorsunuz. Sizler olağan üstü gayretle hastaya şifa vermek için canla başla çalışıyorsunuz. Yardımına gittiğiniz insan bir gün sizin anneniz olabilir. Birgün babamız, çocuğumuz, eşimiz olabilir. Sizleri hasta yanına giderken, kendi annenizi, babanızı, çocuğunuzu yada eşinizi kurtarmaya gidermiş gibi görüyorum. Bu başarı ancak böyle sağlanır. Bu iş gönül işi, bu iş parayla pulla zorlamayla olmaz. Sağlık gece gündüz 24 saat ayakta bekleyebilmek ve nöbette olabilmek, gönüllü olarak yapılır. Bugünkü hizmet seviyeniz, dünya standartlarının üzerindedir. İnşallah önümüzdeki günler, hizmet kalitesi ve anlayışıyla daha da iyiye gideceğiz” dedi.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Metin Bozkır da, 112 Acil Servis Günü’nün ülkemizde çok yaygın olarak kutlanmadığını, Denizli’nin de bugünü kutlayan ender iller arasında yer aldığını belirterek, ‘3-4 yıldır 112 Acil Servis Günü’nde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Etkinlikler kapsamında 112’de çalışan arkadaşlarımızı il yöneticileriyle bir araya getirmek ve kendilerini ifade etmeleri sağlamak için ortam hazırlıyoruz. Öğleden sonra Çatalçeme Oda Tiyatrosu’nda 112’de çalışanlarımızın kendi yazıp yönettiği ve sahneye uyarladığı tiyatro oyunumuz var’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı