REKLAMI GEÇ

Bağbaşı cazibe merkezi olacak

Bağbaşı cazibe merkezi olacak

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, teleferik projesinin hayata geçtiğinde Bağbaşı Mahallesi’nin Denizli’nin cazibe merkezi olacağını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2013 Cuma, 17:38

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevindik Mahallesi’nde düzenlenen iftarda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Sevindik Mahallesi’nde iki ay içerisinde doğalgaz çalışmalarının başlayacağı müjdesini veren Başkan Zolan, Bağbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği toplantıda bölgenin cazibe merkezi olmasını sağlayacak Teleferik Projesi’nin ihalesinin kısa sürede yapılacağını ve seneye mahalleliyle birlikte iftarı Zeytin Köy Yaylası’nda yapmak istediğini söyledi.
Başkan Zolan, ” Bağbaşı Mahallemizde bu güne kadar bir çok çalışma gerçekleştirdik. Bu bölgede yağmursuyu hatlarını tamamen yeniledik. Bu yatırımı çok önemsiyorum. Bölge için çok önemli bir yatırım. Hatırlayın geçmişte çok masum bir yağmurda herkes burada acaba sel olacak mı? kaygısını yaşardı. Yollarda karşıdan karşıya geçilemezdi. Altyapı işi zor ve maliyetlidir. Biz günlük işler yerine zora talip olduk ve kalıcı bir eser bırakmak için bölgenin bir daha böyle bir sorun yaşamaması için ne gerekiyorsa yaptık. Doğalgaz ile ilgili çalışmalar bölgede tamamlandı ve konforunu arık mahallemiz yaşıyor. Şimdi ise Antalya Yolu’nun düzenlemesini yapıyoruz. Kaldırımlarıyla,bisiklet yoluyla, dinlenme ve yeşil alanlarıyla çalışmalar bittiğinde mahallemiz bir başka güzel olacak” dedi.

Bağbaşı Mahallesi’nin bir cazibe merkezi olmasını sağlayacak yepyeni bir projeyi kısa sürde başlatacaklarını dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: ” Denizli’yi ilklerle tanıştıran Denizli Belediyesi yine bir ilke imza atıyor. Teleferik Projesi’nin hayata geçirmek için bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve ihale aşamasına geldik. Teleferik Projesi bu bölgeyi farklılaştıracak ve cazibe merkezi yapacak. Seneye İnşallah bir mani çıkmazsa teleferik tamamlandığında Zeytin Yaylası’nda sizlerle iftarımızı açmak istiyoruz. Bu projede Denizlimize şimdiden hayırlı olsun .”

Mahalle toplantısına katılan Milletvekili Nurcan Dalbudak ise yaptığı konuşmada Denizli Belediyesi’nin kentin her noktasında inanılamaz hizmetler ve projeler gerçekleştirdiğini dile getirerek Başkan Zolan’ı ve ekibini kutladı. Mahalle sakinlerinin Ramazanı’nı kutlayan Milletvekili Dalbudak, bu birlik ve beraberlik sayesinde Denizli’nin gelecekte çok daha iyi noktalara geleceğine inandığını söyledi.

Yorumlar

özgür erol   -  Bağlantı 31 Temmuz 2013, 09:54

Bağbaşı yeni yol üstünde Bakkal bulmak bile zor inşaat ruhsatlarında bodrum veya girişlere işyeri imarda verilmediği için galiba. en küçük alışveriş için Acıpayam yoluna inmek zorunda kalınıyor. İnsanların oturacağı ne bir kafe ne de restoran var bağbaşında

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı