REKLAMI GEÇ

Zolan eleştrilere sitem etti

Zolan eleştrilere sitem etti

Janjan tartışmasının damgasını vurduğu Denizli Belediye Meclisi’nin faaliyet raporunun görüşüldüğü oturumunda son söz Belediye Başkanı Osman Zolan’ındı. Zolan, eleştirilere “Çok şeye karşı çıktınız, tebrik bile etmediniz. Ama aynı gemide olduğumuzu unuttunuz” sözleriyle sitemkar karşılık verdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2013 Cuma, 09:55

Faaliyet Raporunun görüşüldüğü Denizli Belediye Meclisi oturumunda, muhalefetin ‘ben yaptım oldu’ zihniyetini eleştirdiği idare adına konuşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 2 saat süren bir konuşma yaptı. Yapılan hizmetlerden bahseden Zolan, eleştirilere de yanıt verdi.

2004’ü hatırlamak bile istemiyorsunuz?
CHP, MHP ve İP’li üyelerin eleştirilerine 2004 yılındaki Denizli portresini anlatarak başlayan Başkan Zolan, “Denizli 2004 yılında kabus gibi bir kentti. Bu kabusları hatırlamak bile istemiyorsunuz. Delikliçınar’da insanlar hava kirliliğinden yürüyemiyordu. 70 yıldır değişmeyen borulardan su içiyordu. Karşıyaka’da bulunan Bağırsak Deresi’nde oyun oynayan çocuklar ölüyordu. Bundan kimse rahatsız değildi” diye konuştu

İyi ki yapmışız
“Eskiden 3 parkı olan Denizli şimdi yüzlerce parkı olan bir kent haline geldi” diye sözlerine devam eden Zolan, “Pamukkale Ovası’na bırakılan kanalizasyon sularında yetişen sebze meyveleri yiyorduk. Spor salonu olmaması sebebiyle gençler toz ve çamur içinde spor yapıyordu. Bir tane köprülü kavşağımız bile yoktu. Hayata geçirdiğimiz projeler çok eleştirildi ama iyi ki yapmışız” dedi.

Çok Şeye karşı çıktınız
Muhaletefi katılımcı eleştrileri konusunda eleştiren Zolan, “Çok şeye karşı çıktınız, tebrik bile etmediniz. Ama aynı gemide olduğumuzu unuttunuz” dedi. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı ve klasik anlayış içinde olmadıklarını belirten Zolan, “Sadece hizmet ettik. Şu anda hayata geçirdiğimiz projeleri görmekten gurur ve onur duyuyorum. Biz eser bırakmayı düşünüyoruz. Oy ve seçimi düşünmüyoruz. Siz 3 taşın yan yatmasını gördünüz, milyonlarca taşın yan yana durduğunu görmediniz. Olaylara siyaseten bakıyorsunuz” dedi.

janjan-anons

Hani peşkeş çekmiştik?
Denizli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeleri tek tek sayan Osman Zolan, “Eskiden klasik belediye otobüsleri vardı. Belediye bunlardan zarar ediyordu. Biz bunları minibüsçülere verdiğimizde ona da karşı çıktınız. Daha sonra minibüsçüler bunları işadamına verdi, siz ona da ‘AK Parti’ye peşkeş çekiyorsunuz’ dediniz. O işadamı battı, hani peşkeş çekmiştik?” diye konuştu.

2012 Yılının Denizli için dönüm noktası olduğunu belirten Zolan, “Denizli 2012 yılında Büyükşehir oldu. Eleştirilere yaptıklarımızla cevap verdiğime inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 424 sayfalık faaliyet raporunun oylamasına geçildi. Yapılan oylamada 20 yeterli, 14 yetersiz oy çıktı.

Yorumlar

denizlili öğretmen   -  Bağlantı 12 Nisan 2013, 19:20

Eleştirenler bu güne kadar Denizli için Denizli insanı için ne yapmış acaba ? Yapılanları ayakta alkışlamak lazım , şehir sil baştan yenileniyor , yeşillikler içinde insanlar parklarda vakit geçiriyor.10 sene önce mafyadan , haraç kesenlerden geçilmeyen Denizli her türlü pislikten kurtuldu.Daha da güzel olacağını düşünüyorum , mahalle aralarındaki bozuk yollar da biran önce yapılırsa 10 numara olacak.Tebrikler Sayın Başkan ve ekibine…

serseren   -  Bağlantı 12 Nisan 2013, 14:33

çamlık mesireliğine parayla giriş yapmak çok zoruma gidiyordu.çocuklarımı pikniğe götüremiyordum.çünkü parasız piknik yapacak hiç bir yer yoktu.bende de piknik için para yoktu.sağolasınız sayın başkanlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı