REKLAMI GEÇ

Karaman’a 2 park sözü

Karaman’a  2 park sözü

Karaman Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, toplam alanı 4 bin 500 metrekareyi bulan iki parkın yapımına kısa sürede başlayacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2013 Salı, 17:55

Denizli Belediyesi bu kez Karaman Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladı. İftar programına Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Eşi Berrin Zolan, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak katıldı.

Sokak iftarlarında birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının paylaşıldığına dikkat çeken Başkan Zolan, ” On bir ayın Sultanı Ramazan, birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi. Mahalle iftarları sizlerle buluşmak için önemli bir vesile. Bu faaliyet kaybolmaya yüz tutan mahalle kültürümüze katkıda bulunduğu gibi Ramazanımızı da anlamlı kılıyor. Burada aynı sofrada sizlerle birlikte orucumuzu açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor. Sizlerin Ramazanını kutluyorum. Biz Bayramın 1. günü Delikliçınar Meydanı’nda olacağız. Bayramlaşmak için sizleri de bekliyorum. Görüşemeyecek olduklarımızın ise şimdiden bayramı kutlu olsun” dedi.

KARAMAN’A İKİ PARK SÖZÜ
Karaman Mahallesi’nde belediye olarak güzel hizmetler ürettiklerine dikkat çeken Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: ” Bu mahallemizin şükürler olsun ki önemli ihtiyaçlarını giderdik. Altyapısı ile üstyapısı ile mahallemizi baştan aşağı yeniledik. Burada Etüt Merkezi ihtiyacı yok. Mahallemizin tek ihtiyacı parktı. Çocuklarımızın, hanımlarımızın, mahalle sakinlerimizin kullanabileceği bir parkının olmaması mahallemizin eksikliğiydi. Şükürler olsun ki bu sorunu da ortadan kaldırıyoruz. Toplamda 4 bin 500 metrekare alana sahip iki parkın yapımına kısa sürede başlayıp bitireceğiz. Bu müjdeyi sizlerle paylaşmanın keyfini yaşıyorum. Herkese şimdiden hayırlı olsun.”

İftar sonrası ise Başkan Zolan ve Eşi Berrin Zolan, Milletvekili Dalbudak ile birlikte mahalle sakinlerinden Ayşe Somun’un evine konuk oldu.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 24 Temmuz 2013, 12:26

başkanım %60 almışsınız tebrikler inşallah kalan %40 ın gözleri açılır..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı