REKLAMI GEÇ

Belediye personeline proje eğitimi

Belediye personeline proje eğitimi

Denizli Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ortaklığında Denizli Belediyesi personeline yönelik “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” ve “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitici Eğitimi” düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2013 Çarşamba, 13:11

Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA), Denizli belediyesi personeline proje eğitim verdi. Etüt Proje Müdürlüğü AB Proje Birimi koordinatörlüğünde 5 gün süren eğitimlerle belediyemizin proje üretme ve yazma kapasitesinin arttırılması hedeflendi.

18 kişilik ekibe 3 gün boyunca verilen proje döngüsü eğitiminde proje ihtiyacının belirlenmesi, mevcut durum ve sorun analizinin yapılması, proje bütçesinin hazırlanması gibi konularda bilgi verildi.

Eğitici eğitiminde de belediyemizin AB Proje Birimi çalışanları ve yöneticilerine yönelik olarak, mevcut kapasitenin geliştirilmesi amacıyla düzenlendi. GEKA Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen eğitimler sayesinde proje yönetimi yaklaşımının uygulanması, ilimizdeki diğer belediyelere proje hazırlama konularında destek verilmesi ve mevcut fon ve hibe kaynaklarından ilimizin en üst seviyede faydalanmasının sağlanması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı