REKLAMI GEÇ

Belediyeden 2 kamyon fesleğen

Belediyeden 2 kamyon fesleğen

Denizli Belediyesi Fesleğen Mahallesi’nde 2 kamyon içinde 7 bin adet fesleğen dağıttı. Başkan Zolan, mahalleliye fesleğenin ferahlatıcı özelliği olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2013 Perşembe, 11:05

 

Denizli Belediyesi Fesleğen Mahallesi’nde 2 kamyon Fesleğen dağıttı. Mahallede 7 bin saksı fesleğen dağıtan Belediye Başkanı Osman Zolan, fesleğenlerin ferahlatıcı özelliği olduğunu söyledi.
Denizli Belediyesi, Denizli’nin en köklü mahallelerinden biri olan Fesleğen Mahallesi’nde 7 bin adet ücretsiz fesleğen dağıttı. Fesleğen dağıtım etkinliğine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldı.

Balkonlardan sepet uzatarak kendisinden fesleğen isteyenleri de boş çevirmeyen Başkan Zolan, özellikle çocuklardan dağıtılan fesleğenlere iyi bakmalarını ve her gün sulamalarını istedi.
Mahalleye ismini veren bu güzel bitkinin baharı ve yazı simgeleyen bir çiçek olduğunu belirten Başkan Zolan, “Fesleğen haşarat kovucu özelliğinin yanında ferahlatıcı özelliği de bulunuyor. Denizli’nin köklü mahallelerinden biri olan Fesleğen Mahallesi’ne fesleğen yakışır dedik ve böylesine bir organizasyon gerçekleştirdik” dedi.

Denizli Belediyesi Dünya Çevre Günü’nden bugüne toplam 15 bin adet fesleğen dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı