REKLAMI GEÇ

Ambalaj atığı, ödül getirdi

Ambalaj atığı, ödül getirdi

Denizli Belediyesi, ambalaj atıkları konusunda başlattığı kampanyayla şimdiye kadar en fazla atık toplayan okul ve öğrencilerini ödüllendirdi. Okula renkli yazıcı hediye eden Denizli Belediyesi, öğrencileri de şapka ve satranç takımı verdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2013 Pazartesi, 13:36

DENİZLİHABER

Denizli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, anaokulu, ilk ve orta dereceli tüm okullarda, ambalaj atığı toplama kampanyası başlatmıştı. Kampanya kapsamında en fazla ambalaj atığı biriktiren Fahri Akçakoca Anaokulu’nu ödüllendirdi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Naciye Kapukıran, Fahri Akçakoca Anaokulu’na giderek ödülleri verdi.

Ödül törenine, Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Bayram da katıldı. Başkan Yardımcısı Gökoğlan, belediyenin çevre, sağlık, temizlik konularında aldığı birincilik ödüllerine en fazla katkıyı öğrencilerin koyduğunu ifade etti.

Öğrencilere de şapka ve satranç takımı, okula da renkli yazıcı hediye edildi. Öğrencilere ödüllerini veren Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, esas ödüllerin 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde verileceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı