REKLAMI GEÇ

Bu veznelerde ayda 4 bin 500 işlem yapılıyor

Bu veznelerde ayda 4 bin 500 işlem yapılıyor

Denizli Belediyesi’nin, gezici vezneleri tuttu. Belediye Başkanı Zolan, her gün 2 mahalleyi dolaşan veznelerde aylık ortalama 4 bin 500 işlemin yapıldığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2013 Perşembe, 17:14

Denizli Belediyesi, PTT ve tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelerde Gezici Vezne uygulamasını başlatmıştı.Vatandaşların, 2 araçtan oluşan gezici veznelerin, bir günde iki mahalleyi dolaşarak vergi, su faturası ve ÇTV gibi ödemelerini buradan yaptığını açıklayan Belediye Başkanı Osman Zolan, Gezici veznelerde aylık ortalama 4 bin 500 işlem yapıldığını açıkladı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,“Gezici araçlarımız belediyeye bağlanan mahallelerde ve bazı yerleşim birimlerinde başarılı oldu. Bu yerleşim birimlerimizde PTT ya da fatura ödeme merkezimiz yok. Bu nedenle araçlarımız bu bölgelerde düzenli olarak dolaşarak hizmet veriyor. Böylece insanlarımıza bir alışkanlık kazandırıyoruz. Sistemin başarılı olmasından sonra uygulamayı genele yaydık. Artık belediyeye yada fatura ödeme merkezlerine gelemeyen vatandaşlarımız, gezici vezne araçlarımızla ödemelerini kolaylıkla, yorulmadan, zaman kaybı olmadan yapabiliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı