REKLAMI GEÇ

Çınar Meydanı’nda çoklu direniş

Çınar Meydanı’nda çoklu direniş

Denizli’de 22 gün önce sosyal medya üzerinden örgütlenerek başlatılan Gezi Parkı Direnişi devam ediyor. Her gün ilginç protestolara sahne olan Çınar Meydanı’nda dün ‘Duran Adam’, ‘Kitap Okuma’ ve Gezi Parkı direniş fotoğrafları sergisi eylemleri gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2013 Cuma, 10:35

 

İstanbul Taksim Gezi Parkı’nda AVM ve Topçu Kışlası projelerini protesto etmek ve  ağaçların kesilmesini engellemek  amacıyla başlatılan eylemler, Türkiye geneline yayıldı. Denizli’de 21 günden beri devam eden Gezi Parkı Direnişine destek eylemleri, her gün ilginç protestolarla devam ediyor.

Çınar Meydanı’nda toplanan kalabalık, Denizli başta olmak üzere Gezi Parkı direnişinde öne çıkan fotoğraflar sergilendi. Denizli halkının dikkatini çeken sergide, 21 gününü geride bırakan Gezi Parkı direnişinin özeti vardı.

Gezi Parkı direnişine destek vermek ve AKP hükümeti protesto etmek amacıyla Çınar Meydanı’nda toplanan kalabalık, 5 dakikalık ‘Duran Adam’ eylemini sürdürerek, Devrim Şehitleri anısına saygı duruşunda bulundular.

denizli-gezi-parki-direnisi-coklu-eylem (1)

Direnişçilerin bazıları Atatürk Anıtı’nın önünde kitap okuyarak, bazıları ise sloganlar atarak protestolarını tamamladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı