REKLAMI GEÇ

Cezaevinde,’Kutlu Doğum Haftası’ kutlandı.

Cezaevinde,’Kutlu Doğum Haftası’ kutlandı.

Kutlu Doğum Haftası, Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda iki gün süren bir dizi etkinlikle kutlandı. İki gün süren etkinlikte, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, tutuklu ve hükümlülerin kaldığı 340 odaya birer tane “Peygamber Efendimizin Hayatı” adlı kitap hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2013 Çarşamba, 15:54

Denizli İl Müftülüğü ve D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu işbirliği ile Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenen etkinlikte ‘Kutlu Doğum Haftası’ kutlandı.

Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Çakar, Kurum Müdürü Hasan Dönmezkuş, Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu ile toplam 113 hükümlü ve tutuklu katıldı.

Kurum Vaizi Fahri Üner’in yaptığı açılış konuşması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik, “İnsan Onuru” adlı slayt gösterisi ile devam etti. Daha sonra, kurumda açılan Kur’an Okuma Kursuna katılan 55 hükümlü ve tutukluya Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar tarafından katılım belgeleri verildi.

Ayrıca, “Mü’minlerde Peygamber Hasreti” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren hükümlü ve tutuklular da ödülleri, etkinliğe katılan protokol üyeleri tarafından verildi.

Etkinlikleri dizisinin 2. gününde ise Denizli Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Çakar, Kurum Müdürü Hasan Dönmezkuş, Denizli İl Müftü Yardımcısı Kazım Tekkoyun, Murakıp Ahmet Adıgüzel hazır bulundu.

Program, Vaize Ayşe Altuntepe’nin açılış konuşması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. “İnsan Onuru” adlı slayt gösterimi ile devam eden programda İl Müftü Yardımcısı Kazım Tekkoyun, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Açılış konuşmasının Ardından, Vaize Ayşe Altuntepe yönetiminde hazırlanan ve kadın hükümlü/tutuklulardan oluşan koro tarafından ilahiler söyledi. Etkinliğe toplam 85 kadın hükümlü ve tutuklu katıldı.

Denizli İl Müftülüğü tarafından kurumda bulunan 340 odaya, “Peygamber Efendimizin Hayatı” adlı kitaptan birer tane hediye edildi.
Ayrıca, Denizli Din Görevlileri Derneği ve hayırsever işadamlarının desteğiyle temin edilen, “Büyük Dua Rehberi” ve “İbadetler Rehberi” isimli kitaplar da tüm hükümlü ve tutuklulara armağan edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı