REKLAMI GEÇ

Gençlere umut oldu

Gençlere umut oldu

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün hayatı geçirdiği ‘Hayata Pas Ver Projesi’ ve ‘Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızları Projesi’ gençlere umut oldu.

/ DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2013 Pazartesi, 12:43

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) 

Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli’de göreve başladığı günden itibaren uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleri ile gençlerin umudu oldu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, bir yıl önce okula gitmeyen ve suç işleme riski altında bulunan çocukları meslek sahibi yapmak için Türkiye İş Kurumu ve TOBB tarafından ortaklaşa yürütülen ‘Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi’ başlattı. Proje kapsamında kaynakçı, kuaför, servis elamanı yetiştiren kurslar açıldı. Kursları başarıyla tamamlayan 65 çocuk sertifikalarını alarak meslek sahibi oldu.

Son olarak Pamukkale Üniversitesi ile arkeoloji kursu açılması kararlaştırıldı. Laodikya ve Pamukkale’deki Hierapolis antik kentlerinde verilecek kursu başarıyla tamamlayanlara da sertifika verileceği belirtildi.

Ayrıca çocukları sporun çeşitli dalları ile buluşturan ’Hayata Pas ver’ projesi ile çok sayıda çocuğun topluma kazandırılması amaçlandı.

denizli-emniyet-mudurlugu-sosyal-sorumluluk-projisi-ic

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, polisin işinin sadece asayişi sağlamak olmadığını belirterek, “Sosyal sorumluluk projeleri içinde sürekli yer alacağız. Bu sayede çocuklarımızı toplum kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı