REKLAMI GEÇ

Görme Engelli öğrenciler için eğlence

Görme Engelli öğrenciler için eğlence

Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği (EMSA) üyesi öğrencileri, örnek bir çalışma yürütüyor. Denizli Görme Engelliler Okulu’nu ziyaret eden doktor adayları, öğrenciler için eğlence düzenledi, onlarla keyifli saatler geçirdi.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2013 Pazartesi, 16:30

Denizli Görme Engelliler Okulu’ndan bugün neşe dolu kahkahalar yükseldi. Nedeni, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bir grup öğrencinin ziyaretiydi. Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği (EMSA) üyesi öğrencileri, yürüttükleri proje kapsamında Görme Engelliler Okulu’nda eğlence düzenledi.

Doktor adayları, görme engelli öğrencilerle, dans etti, oyunlar oynadı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrencilerin kimi resim yaptı, kimisi de ağabeyleri ve ablalarıyla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Yürüttükleri projenin amacının çocukları mutlu etmek olduğunu dile getiren PAÜ Tıp Fakültesi Öğrencisi Özkan Tokay, “Biz adım adım Denizli’yi gezerek okullarda etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Bir nevi çocukları mutlu etmek amacındayız. İlk etkinliğimizi de pilot okul seçtiğimiz Görme Engelliler Okulu’nda yapmaya karar verdik. Amacımız ilerleyen dönemde projemizi Türkiye dışında uluslar arası boyuta da taşımak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı