REKLAMI GEÇ

SGK’nın sultanları şaşırttı

SGK’nın sultanları şaşırttı

Denizli Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürlüğü, personelinin motivasyonu için voleybol turnuvasını düzenledi. SGK’nın kadın personelinin iki takım halinde yarıştığı turnuvanın galibi, maçı 2-1 alan Rüzgar Gülü takımı oldu.

/ DENİZLİHABER / 19 Haziran 2013 Çarşamba, 15:12

 

Denizli Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürlüğü personeli bu kez voleybol sahasında ter döktü. Kadın çalışanları için düzenlenen turnuvada 4 takım yarıştı.

Rüzgar Gülü ve Filenin Sultanları arasında oynanan final karşılaşması ise oldukça heyecanlı geçti.

SGK çalışanlarının bu tür organizasyonlarla hem kurum içi birlik beraberliğin sağlandığını hem de iş stresinden bir nebze olsun uzaklaştıklarını söyleyen personel, organizasyonların devam etmesini istedi.

Filenin Sultanları ile final maçı oynayan Rüzgar Gülü maçı 2-1 alarak turnuvanın şampiyonu oldu. Filenin Sultanları takımının kaptanı Fatma Boz, turnuvaya kısa sürede hazırlanmalarına rağmen çok güzel maç çıkardıklarını söyledi.

denizli-sgk-voleybol-turnuvasi- (1)

Sahada fırtına gibi esen SGK’nin sultanları izleyenleri şaşırtırken, “Turnuvanın bir galibi var. Ama gerçek kazanan dostluk ve beraberlik oldu” diyerek birbirlerini kutladılar.

Yorumlar

UFUK ÇAKIR   -  Bağlantı 20 Haziran 2013, 08:46

Bütün arkadaşlarımı teker teker tebrik ediyorum. Onlar sadece Filenin Sultanları değil SGK’nın da sultanları ve en değerli çalışanlarıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı