REKLAMI GEÇ

Çocuklarla 7 mutlu gün

Çocuklarla 7 mutlu gün

Denizli’de Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir’in himayelerinde yürütülen ‘Gönül Elçileriyle 7 Mutlu Gün’ projesi sona erdi. Proje kapsamında çocuk yuvasında kalan 30, çocuk evlerinde kalan 56 çocuğun, bir hafta içerisinde gezi, resim, müzik, origami, kil çalışması ve spor etkinliklerinde yer almaları sağlandı.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2013 Cuma, 15:05

Denizli’deVali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir’in himayelerinde yürütülen ‘Gönül Elçileri’ projesi kapsamında; Valiliğimiz ile Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle “Gönül Elçileriyle 7 Mutlu Gün” projesi sona erdi.

Vali Demir’in eşi Nurtaç Demir başkanlığında gerçekleştirilen ‘Gönül Elçileriyle 7 Mutlu Gün’ projesi kapsamında, çocuk yuvasında kalan 30 çocuğumuz ve çocuk evlerinde kalan 56 çocuğumuz bir haftalık zaman diliminde gezi, resim, müzik, origami, kil çalışması ve spor etkinliklerinde yer almaları sağlandı.

Denizli Çocuk Yuvası ve Çocuk Evleri’nde görev yapan grup sorumluları ve bakım personelinin eşlik ettiği proje süresince tüm etkinliklere, Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen’in eşi Asuman Hakbilen ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa İlik katılarak çocukların yanında yer aldı.

Çocuklar, etkinliğin ilk gününde bir AVM’deki Eğlence Merkezi’ne götürülerek orada gönüllerince eğlenmeleri ve hoş vakit geçirmeleri sağlandığını, ayrıca proje dahilinde çocuklar, Pamukkale Üniversitesi Resim Bölümü ve Spor Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerinin katılımlarıyla, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Atölyesi’nde ve Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu’nda resim ve spor etkinliklerinde yer aldılar.

denizli-gonul-elcileri-7-mutlu-gun-ic

“Gönül Elçileriyle 7 Mutlu Gün’ projesine başkanlık eden Nurtaç Demir, “Çocuklarımızın hafta sonu ise Antalya gezisine katılmaları sağlandı. Antalya gezisinde akvaryum ve Miniatürk ziyaret edildi. Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kampüs alanı içerisinde düzenlenen eğlencede çocuk yuvası, çocuk evleri, yetiştirme yurdu ve huzurevinde kalan yaşlılarımızın ve çocuklarımızın doyasıya eğlenmeleri sağlandı.
Çocuklarımızın katılmış olduğu resim, kil ve origami etkinliklerinde elde edilen ürünler ekim ayında açılması planlan sergi’de Denizli halkı ile buluşturulacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı