REKLAMI GEÇ

İnsanlık vahşeti

İnsanlık vahşeti

Denizli’de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, sokaktaki 2 kediyle 2 köpeği zehirleyip işkence yaparak öldürdü.

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2012 Cuma, 15:18

Denizli’de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, sokakta iki kedi ve iki köpeği zehirleyip işkence yaparak öldürdüğü öğrenildi. Denizli Hayvanları Koruma Derneği, hayvanlara işkence yaparak öldüren kişi ya da kişilerin bulunması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Olay Kuşpınar Mahallesi’nde Atatürk Stadyumu arkasındaki sokakta meydana geldi. Sokakta kedi ve köpekleri kanlar içinde görenler, Denizli Hayvanları Koruma Derneği’ni aradı. Sokağa gelen Denizli Hayvanları Koruma Derneği Sözcüsü Simge Ünal, 4 hayvanı alıp Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’ne götürdü. Burada yapılan otopside hayvanların zehirlendiği ve işkence yapılarak öldürüldüğü belirlendi.

Denizli Hayvanları Koruma Derneği Sözcüsü Simge Ünal, Denizli’de sokak hayvanlarına yönelik bu tür saldırıların arttığını belirterek “Olay yerine gidip hayvanları bulduğumuzda kanımız dondu. Dört hayvanı öldürmüşler. Bunu yapanlar insan olamaz. Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Yorumlar

pınar erdeniz   -  Bağlantı 8 Ocak 2013, 11:13

Allah belanızı versin vicdasızlar utanmazlar inşallahhhh aynı seyi sizin cocuklarınızada yaparlar haysiyetsizler daha cok söyleyecekerim var ama ortam müsayit değil malesef allahınızdan bulun

Mehmet   -  Bağlantı 28 Aralık 2012, 21:49

Ben yurtdisindan yaziyorum.Burada sikayetci olan vatandas belediyeye bilgi veriyor.belediye buyuk bir kafes veriyor.kediler Yemek icin iceri girdiginde kafes kapatiliyor,belediye aranip onlara teslim ediliyor.Bu sekilde komsumla 15 kedi teslim Ettik.simdi birde kayit sistemi cikardilar.her kedi sahibi belediye den numara almali.numarasizlar toplaniyor.aci cektirerek oldurmek bence coke buyuk gunah.Siddetle kiniyorum.

sultan   -  Bağlantı 14 Aralık 2012, 17:29

umarım kamera kayıtlarından ya da başka bi şekilde kimlikleri tespit edilir ve gerekli cezayı alırlar.ısanlık dışı hareketler.aynı şekilde cezalandırmak mümkün olsa keşke….

DİKKAT   -  Bağlantı 14 Aralık 2012, 17:11

olayı esefle kınıyorum. Ancak bilinmesi gereken bir diğer husus denizlide başı boş yada sokak hayvanları diye tabir ettiğimiz kedi ,köpek sayısında hızlı bir artış yaşanması. Bazı vatandaşların bu köpekler yüzünden rahatça sokaklarda dolaşamadıklarını çocuklarını parka gönderemediklerinin biliyorum.BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UMARIM BU HAYVANLAR İÇİN BİR BARINAK YERİ TEMİN EDER.sayın ÜNAL BU KONUDA DA LÜTFEN GEREKENİ YAPIN.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı