REKLAMI GEÇ

Judo’da üçüncülük getirdi

Judo’da üçüncülük getirdi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Fatura Kontrol Biriminde çalışan işitme engelli güreşçi Muhammed Ali Yılmaz, bu yıl ilk defa katıldığı Türkiye Judo müsabakalarında dereceye girerek üçüncü oldu. Yılmaz, Başhekim Prof. Dr. Uğur Koltuksuz, tarafından da ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2013 Pazartesi, 17:02

PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Fatura Kontrol Birimi’nin işitme engelli güreşçisi Muhammed Ali Yılmaz, Türkiye Judo Şampiyonası’nda 3. olarak Denizli’nin adını judoda duyurdu.

İlli güreşçi olan İşitme Engelli sporcunun başarısı çalıştığı PAÜ’de de takdir topladı.

PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törende Judo’da Türkiye Üçüncüsü olan Muhammet Ali Yılmaz, Başhekim Prof. Dr. Uğur Koltuksuz tarafından ödüllendirildi.
Çalışmalarını Pamukkale Üniversitesi Spor Tesisleri’nde sürdüren işitme engelli Muhammed Ali Yılmaz’ın hedefi büyük. Katıldığı birçok yarışmada ödül alan sporcu, Eylül ayında Dünya Güreş Şampiyonası’na katılacak. 6 yıldır güreşen Muhammed Ali Yılmaz, son olarak 74 kiloda Kütahya’da Türkiye Şampiyonu oldu.

Şimdiye kadar 55, 66 ve 74 kiloda birincilik kazanan sporcu, güreşle uğraşmaktan büyük zevk aldığını söyledi. 24 yaşındaki genç güreşçi, Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

5 sene önce tanıştığı güreşte, katıldığı organizasyonlarda başarılı sonuçlar alan Muhammed Ali Yılmaz, “Ben sporu çok seviyorum. Futbol, güreş ve judo ile ilgilenmek bana huzur veriyor. Tabiki milli formayı giydiğim güreşin bende yeri farklı. Onun için hiç durmadan çalışacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı