REKLAMI GEÇ

İşlerinin patronu olacaklar

İşlerinin patronu olacaklar

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sivil Toplum Geliştirme Merkezi işbirliğiyle kadınlara ‘Kaynak Geliştirme’ eğitimi verildi. Eğitim alan kadınlar, kendi kaynaklarını oluşturarak, aile ekonomisine katkı sağlayacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2013 Pazartesi, 16:58

Kadın Meclisi ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin iş birliğinde, Denizli Kent Konseyi binasında, ‘Proje Nasıl Üretilir’ ve ‘Kaynak Geliştirme’ eğitimi verildi. Eğitim, kadın derneklerinden ve çeşitli sivil toplum örgütü temsilcilerinden yoğun ilgi gördü.

Kadınların kendi alanlarındaki ihtiyaçlarına yönelik proje hazırlama, proje geliştirme gibi konularda bilgilendirilmesini kapsayan eğitim, çeşitli kadın derneklerinden, sivil toplum örgütü temsilcilerinden ve siyasi parti kadın kollarından katılımcılar ile gerçekleştirildi.

Kadın Meclisi ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Koordinatörü Gökhan Kılınç, konu hakkında kadınlardan gelen soruları da cevaplandırdı. Eğitime katılan kadınlar, bu eğitimden çok faydalandıklarını, kendi sorunlarına kendileri çözüm üreterek kaynak geliştirebileceklerini,projeye dönüştürebileceklerini söylediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı